img
img
img

O NAMA

Naho

Zdravo, ja sam Naho! Još od ranog detinjstva, kulinarstvo i spremanje poslastica su aktivnosti u kojima uživam. Kulinarstvo mi pruža mogućnost da izrazim svoju kreativnost, a ujedno je i društveni čin kojim iskazujem zahvalnost prema ljudima oko sebe. Dok sam boravila u studentskom domu tokom studija na univerzitetu u Tokiju, razvila sam ljubav prema kuvanju i spremanju deserta, što je ubrzo postao način povezivanja sa ljudima i građenja prijateljstva. Iako neki ljudi u njima vide samo obične slatkiše, ja verujem da deliti ih sa drugima ima moć da učini život malo lepšim.

Živim u Beogradu već više od 3 godine i sada želim da započnem nešto novo. Volela bih da podelim deo svoje kulture u nadi da ću lično doprineti ovom gradu koji je postao moj dom. Želim da podelim nešto što volim, što je novo i interesantno Beograđanima.

Tako je nastala ideja: "Tradicionalni japanski desert, sa ličnim pečatom!" – i tako se rodio Wagokoro. Wagokoro se trenutno bavi pripremanjem tradicionalnih japanskih poslastica zvanim "daifuku" (na engleskom poznatim kao "mochi-dessert").
Nastavi...

Tradicionalni daifuku u Japanu se sastoji od slatke paste od crvenog pasulja utestu od lepljivog pirinča. Wagokoro pravi daifuku sa ličnim pečatom, tako da svi mogu da uživaju u njima – kako oni koji ih nikada nisu probali, tako i ljubitelji japanskih slatkiša. Da bismo garantovali najviše standarde japanskih deserata, biramo najbolje brašno od lepljivog pirinča, i koristimo što manje šećera, kako bi prirodne arome naših sastojaka došle do izražaja.

Naziv Wagokoro (和心) se sastoji od dve reči: "wa" i "gokoro". "Wa" Označava harmoniju, mir i opuštenost, ali ujedno nosi i značenje samog Japana. "Gokoro" označava srce, um ili duh. Želja mi je ne samo da naši Wagokoro slatkiši očaraju sladokusce svojim prijatnim ukusom, već i da unesu ovaj osećaj u njihova srca.

PROIZVODI

Daifuku on wood

Šta je Daifuku/moči?

Wagokoro se bavi pripremanjem tradicionalnih japanskih poslastica poznatih kao "Daifuku" (takođe poznat i kao "moči"), čije je značenje "velika sreća"! :) Sastoji se od rastegljivog testa od lepljivog pirinča, koje je najčešće punjeno slatkom pastom od crvenog "azuki" pasulja. Pored tradicionalnog recepta, postoje i varijante punjene čokoladom, voćem ili sladoledom. Wagokoro japanskoj tradiciji dodaje svoj lični pečat. Želeli smo da osmislimo originalne slatkiše i ukuse u kojima mogu podjednako da uživaju i obožavatelji japanskih poslastica i oni koji ih nikada nisu probali.

Da bismo postigli najviše standarde pripreme japanskih slatkiša, pre svega biramo najbolje uvozno brašno od lepljivog pirinča. Zatim koristimo minimalno šećera, da bi prirodne arome sastojaka koje koristimo došle do izražaja. Svaki moči je pažljivo umotan rukama naših majstora, kako bi se ispoštovao najviši nivo proizvodnje.

Wagokoro Moči

Trenutno u ponudi imamo 7 standarnih ukusa sa povremenim sezonskim iznenađenjima. Svaki ukus ima svoju specifičnu aromu i drugačiji je od ostalih. Naš Moči ne sadrži ni gluten, ni želatin.
Naši deserti moraju biti dobro ohlađeni pre konzumacije, pošto sadrže sirove sastojke. Svi naši deserti moraju biti konzumirani u roku od najviše 2 dana nakon kupovine. Moči sa jagodom i kremom konzumirati u roku od 24 sata nakon dostave.

Classic Mochi

Klasični Moči

Slatka azuki pasta sa malo kokosovog krema, umotana u naše rastegljivo pirinčano testo. Ukoliko ste raspoloženi da probate nešto jednostavno i jedinstveno, odaberite ovu varijantu, ona je najbliža tradicionalnom receptu.

*ne sadrži jaja i mlečne proizvode (Vegan)

Matcha Mochi

Mača Moči

Bogat mus zelenog mača čaja sa blago gorkim ukusom u harmoniji sa azuki pastom, umotan u naše rastegljivo pirinčano testo. Ako ste već ljubitelj mača deserta ovo ne bi trebalo zaobići! Preporučeno ljudima koji uživaju u jakom ukusu čistog zelenog čaja.

*ne sadrži jaja i mlečne proizvode (Vegan)

Lemon Cream Cheese Mochi

Moči sa kremom od limuna i sira

Punjenje od limunovog krem sir musa s blagim dodatkom bogatog krema umotano u naše rastegljivo pirinčano testo. Ako ste za nešto osvežavajuće sa citrusnom notom, ovo je za vas!

*sadrži mlečne proizvode

Strawberry Cream Mochi

Moči sa kremom od jagode

Punjenje s musom od jagode i blagim dodatkom krema, umotano u naše rastegljivo pirinčano testo. Idealan izbor za ljubitelje jagoda koji žele prirodni ukus svežih jagoda, mešano sa slatkom pavlakom i belom čokoladom.

*sadrži mlečne proizvode

Dark Chocolate Mochi

Moči od crne čokolade

Miks od 70% kakao crne čokolade i slatke azuki paste punjene slatkom pavlakom, umotan u naše rastegljivo pirinčanom testo. Ukoliko ste za nešto bogato čokoladom, nećete pogrešiti!

*sadrži mlečne proizvode

White Chocolate and Coconut Mochi

Moči od bele čokolade i kokosa

Bogata bela čokolada i glazura kokosovog krema, umotane u naše rastegljivo pirinčano testo i posute kokosom. Ako vam se sviđa ukus bele čokolade i kokosa, ovo je pravi izbor za vas!

*sadrži mlečne proizvode

Pistachio Mochi

Moči od pistaća

Bogato kremasto punjenje od Callebaut 100% paste od pistaća umotano u naše rastegljivo pirinčano testo. Ako ste ljubitelj deserata od pistaća, nemojte propustiti ovaj ukus!

*sadrži mlečne proizvode

PORUČI

O poručivanju Wagokoro deserata

Porudžbine moraju biti napravljene najmanje 2 dana (48 sati) unapred. Nudimo dva načina za prijem proizvoda.

1. Dostava
Dostavljamo na području šireg centra Beograda sa minimalnim iznosom narudžbine od 1200 RSD, u intervalu od 2 sata koji vi odredite. Prihvatamo samo keš kao sredstvo plaćanja.

2. Preuzimanje
Vašu porudžbinu bez minimuma možete preuzeti u "W Sushi" restoranima, u centru (Vuka Karadžića 9) ili na Senjaku (Andre Nikolića 2).

*Ukoliko želite da dobijete proizvode u roku kraćem od dva dana, molim vas da nam pišete preko naše kontakt forme.


Classic Mochi
Klasični Moči (230 RSD)
Matcha Mochi
Mača Moči (240 RSD)
Lemon Cream Cheese Mochi
Moči sa kremom od limuna i sira (250 RSD)
Strawberry Cream Mochi
Moči sa kremom od jagode (250 RSD)
Dark Chocolate Mochi
Moči od crne čokolade (240 RSD)
White Chocolate and Coconut Mochi
Moči od bele čokolade i kokosa (250 RSD)
Pistachio Mochi
Moči od pistaća (250 RSD)
Detalji porudžbine
Ukupna vrednost porudžbine je ispod 1200 RSD. Morate poručiti barem 1 moči.

Total: 0 | 0 rsd

Pregled porudžbine

Item Amount Price
Klasični Moči 0 0 rsd
Mača Moči 0 0 rsd
Moči sa kremom od limuna i sira 0 0 rsd
Moči sa kremom od jagode 0 0 rsd
Moči od crne čokolade 0 0 rsd
Moči od bele čokolade i kokosa 0 0 rsd
Tiramisu Moči 0 0 rsd
Moči od pistaća 0 0 rsd
Total: 0 0 rsd

Detalji

Vreme: 28.10.2019. 16:00-18:00h
Ime i prezime: Jovan Cejovic
Telefon: 123456
E-mail: jovan.cejovic@gmail.com
Tip: delivery
Adresa: Some address 12, Belgrade
Lokacija preuzimanja: Senjak
Napomena: I like your daifuku very much!

Molimo vas pročitajte sldeće informacije i štiklirajte kutije pre nego što finalizirate porudžbinu:

LOKACIJE

Wagokoro se sprema da otvori svoju prvu samostalnu lokaciju. Vidimo se uskoro! :)

KONTAKT

Wagokoro se trenutno priprema za svoje veliko otvaranje. Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati preko našeg naloga na socijalnim mrežama, ili putem email-a.

+381 64 4318 034

contact@wagokoro.rs

Facebook

Instagram